Fortnox ekonomisystem till er tjänst

Ekotjänsten är Fortnox-återförsäljare och byråpartner

Fortnox internetbaserade ekonomisystem är ett moduluppbyggt, integrerat administrativt system. Att det är internetbaserat betyder att du och dina medarbetare kommer åt systemet överallt där det går att koppla upp sig mot internet. Flera kan också arbeta i systemet samtidigt, oavsett var de befinner sig geografiskt. En byråpartner kan t ex när som helst gå in i systemet och hjälpa er, om och när ni behöver hjälp.

Fortnox, som startades i Växjö 2001 av SPCS-grundaren Jan Älmeby, har nu nått en sådan omfattning och mognad, även om en del fortfarande saknas eller kan förbättras, att vi hos Ekotjänsten idag, totalt sett, ser det som det bästa ekonomisystemet för små och medelstora företag/organisationer.

De moduler som f n finns tillgängliga är Bokföring, Fakturering, Order, Anläggningsregister, Tidredovisning, Lön, Arkivplats, CRM Säljstöd och Synk. Mer information om Fortnox och de olika modulerna (produkterna) finner du på Fortnox webbsajt. Hör av dig till oss (se vår Kontakt-sida) så resonerar vi oss fram till vad som är behövligt, och vad som är det bästa upplägget för dig och din verksamhet.


Vi kan ta hand om hela arbetet eller bara hjälpa er att komma igång

En fördel med Fortnox är att man kan välja precis hur mycket man vill göra själv, och hur mycket man vill att någon annan, t ex byråpartnern, skall göra. Man kan välja att göra allt själv, och kanske bara få hjälp med att komma igång, eller välja att få hjälp med det mesta. Vi rekommenderar dock att ni gör så mycket som möjligt själva. Det är så gott som alltid det bästa och mest optimala. Med oss som byråpartner har ni alltid möjlighet att få hjälp om ni stöter på problem, eller behöver hjälp av någon annan anledning.

Om ni beställer Fortnox via Ekotjänsten i Ronneby så ser vi till att ni får ett startklart system med färdiga grundinställningar, och en anpassad kontoplan, utan extra kostnad. När det gäller priser på tjänster i övrigt så behöver ni inte heller råka ut för några negativa överraskningar. Våra priser är alltid fördelaktigt låga.

Lämna gärna en kommentar