Var med och skapa nya möjligheter

Vi kan skapa något bättre… med hjälp av vårt överflöd

Ekotjänsten i Ronneby har kommit till, och utvecklas vidare, med hjälp av överflöd. Organisationsformen är ideell förening, och driften helt utan kommersiella intressen. Vi vill nu ge även dig möjligheten att vara med i Ekotjänstens uppbyggnads- och utvecklings-process, med ditt överflöd. För någon form av överflöd har vi nog alla möjlighet att bidra med, utan att vi måste ha en massa betalt för det. Det kan vara kunskaper och erfarenheter som du gärna delar med dig av, material, produkter och verktyg som kan vara till nytta och som du kan avvara, diverse tjänster och arbetsinsatser som du gärna ställer upp med, lokaler som du kan avvara under kortare eller längre tid, mark och annan egendom som du kan tillhandahålla eller överlåta, pengar som du just nu klarar dig utan och kan skänka eller låna ut till något du finner angeläget, osv.


…och hos Ekotjänsten kan överflödet åstadkomma underverk.

Ekotjänsten, som verkar för en friare och mer flexibel arbetsmarknad, med enhet och samarbete i stället för splittring och konflikt, har i detta läge behov av överflöd som hjälper oss att få tillgång till sådant som behövs för att iordningställa lokaler och få snurr på verksamheten. Det rör sig bl a om material, inventarier, maskiner och diverse utrustning, samt om arbetskraft inom bl a byggnation, el, vvs och ventilation. Vi behöver också få ta del av människors överflöd i form av kunskaper och erfarenheter inom föreningens verksamhetsområden. Dessutom hoppas vi naturligtvis på att få in fler medlemmar i föreningen, och mängder med uppdragstagare. Som uppdragstagare får du givetvis betalt för ditt arbete. Det är också tänkbart med viss betalning för själva överflödet.


Häng med i denna ekorörelse du också. Din medverkan behövs.

Hör av dig till oss via epost, webbsajt eller telefon. Kontaktinformation finner du på vår kontakt-sida. Häng med i den omfattning och på det sätt som passar dig. Inget är för litet och inget är för stort.

Om du vill bli medlem i föreningen fyller du i detta formulär, och om du vill anmäla dig som uppdragstagare fyller du i detta formulär. Kontakta oss gärna om du har synpunkter, idéer och frågor.

Lämna gärna en kommentar